Во Бог веруваме

Цртеж и слика

Категорија

2015

Година

120х70 см

Димензии

Инспирација ми беше познатата реченица напишана на доларот. Не можам да го чувам дома зашто ме вознемирува. Сите може да видат како се чувствува додека ја гледаат сликата. Ми се појави во умот и морав да го насликам зашто потоа подобро се чувствував.

Глорија
Тестони

Верона, Италија