Дефект

Моден дизајн, Илустрација, Мултимедија, Перформанс

Категорија

2016

Година

Димензии

Дефект“ претставува современ моден проект во кој алиштата се проектирани врз моделите. Главните теми на инспирација се: модерното живеење, геометријата, етнологијата.

Мелани
Димитровска

Скопје, Македонија