Еклектика

Накит и модни додатоци, рачни изработки

Категорија

2016

Година

Димензии

Три инсталации (скулптури во форма на дрво поставени на постамент). Секој постамент ќе има вртлива лед сијалица која ќе биде насочена кон накитот. На два сталака ке бидат поставени ѓердани од месинг со полускапоцени камења, а на еден во форма на дрво ќе бидат закачени самовилски обетки кои се носат само на едно уво (mono-earring).

EKLEKTIKA JEWELRY

Скопје, Македонија