Наградени учесници од инста конкурсот #ПОТВОЕ

На четвртата Паратисима Скопје имавме супер дружење со СКОПСКО Smooth, еден куп кул фотки со хештег #ПОТВОЕ и полна гласачка кутија.

Гласовите се пребројани и ги имаме победниците на инста конкурсот #ПОТВОЕ кои покажаа дека не се без идеја и имаат што да кажат.

Честитки до:

@merishesho / @dimeqx /  @dma_music / @kalicovich