Црно-бел поглед

Фотографија

Категорија

2016

Година

1920х1169; 1920х122; 1920х1165 мм

Димензии

Проект кој содржи 3 фотографии на кои е претставена минималистичка архитектура во црнобело; различни погледи; различна архитектура.

Бојан
Велески

Скопје, Македонија