Лица

Ханис Багашов

Во Бог веруваме

Глорија Тестони

Помеѓу

Џузепе Чиро де Грегорио

Дистопија

Герардо Розато

Емоции

Фјоле Рамадани

Transformers of Skopje

Филип Конески

Евелина Треѓта

Од традиционално во модерно

Евгенија Зафировска

Траг

Ева Роко Кенел

Epoxcity

Epoxcity

Пејзажи

Емилија и Стојче Тоциновски

Фанкахолик

Еми Норис

Из/Држа/ва/ност на уметноста

Елизабета Линднер Костадиновска

#projectDrawEurope

Елена Гугоска

Еклектика

EKLEKTIKA JEWELRY

Заборавени ѕидови

Драгица Ристеска Димитровска

Терапија со уметност

Драганчо Таневски

Il 2015

Даниел Жолмс

News Flash

Дан Алон

Енергијата над нас

Дејзи Вогера

Мажи со брада

Клаудија Џеги

Поедноставена уметност

Кристофер Кристодолу

About:blank

Каролин Вајнкопф

Пластично дете

Каролин Кос

Снежна гуска; Црни ракавици

Бурчин Первин Карамучо

Живеалиште

Брашнар колектив

Црно-бел поглед

Бојан Велески

Плодност

Благица Сливоска

Тело

Азура Герини

Мистерија

Асмира Абази

Circuli Lucis

Асја Муча

Баби #12 серии

Аруал Џеј

Без лого

Антонио Конте

Vite Maritata

Ени Муреј

Silver 999

Anja Moon

Живот или профит

Ања Илиева

„Баботот во габеровата шума“

Ангелина Спировска

Окото сѐ ли гледа?

Андријана Андреева

Безбедно

Ана Јовановска

Templum Aeternum

Христина Секулоска, Ирена Милојеска

Магла

Амаиа Гарсија

Rain skirt/coat

Ивана Арсовска

The Death of Painting

Александра Петрушевска

Милигран

Александра Думовска

Synonym

Ивана Чаловска

Jailbird (Птица во кафез)

Јана Јакимовска

Циганско лето

Катерина Мандарик

Исплетени решенија

Катерина Микрут

Летни сни

Кристина Гацова Будушова

Цвет, Steam punk, Сеќавања од Казабланка

Лаура Александра Серафимовски - Дика

Persistence

Лазар Дарковски

„Ποξιάς“ (Poxiàs)

Лениа Георгиу

Озон

Љупчо Гелибешев

Пекол

Луис Пардо

Писмо до себе

Маја Андонова Јокич

Запустени градови

Марија Химена Херера

Дигитален принт

Марија Конеска

Farina’s Handmade

Марина Јоноска

Капсулна колекција

Марта Дојчиновска; Солза Поповска

Спин – Ретро Визија

Марта Мојсова

Дефект

Мелани Димитровска

Extranum Sun

Мирела Мурич

Blind

Мирјана Јосифоска

Memorie di Grazie

Назарено Де Сантис

The Silence of the Lamps

Петер Мајдик

Богохулие во планинит€

Пиеранџело Џакомузи

Спокој

Рената Копач

Траги или фрагменти

Роберт ван Болдерик

Наминување

Саманта Аретино

Моќта на забавата

Самуеле Моло

Нови форми

Санте Стараче

’Што е што’

Сарита Конеска

Hospice

Шајлер Хазард

Чудовишта и градови

Серхио Гонзалес

Dream Catchers

Шадија Дервишевиќ

„Ах, каде е мојто либе“

Шерон Лин Стакпол

Скриена структура на фалус

Силвиа Бинда Хеисерова

Градопис: Сеул

Симон Калајџиев

Аb Aeterno

Симона Тасевска, Христина Секулоска, Ирена Милојеска

Срце „Ас“

Сораја Гуел

Elain Crafts

Срна Дамчевска

Игра

Тахир Ун

Соларен систем

Тамара Забазноска

Тајна љубов

Тања Џипунов

Без наслов

Трајче Павлов

Моќта на зборот

Венета Иљовска

Homo Happiens

Викторија Попоска

“088”

Виториа Де Ферари Сапето