Цвеќиња

Тино Сотировски

Обоена конзистентност

Марија Сотировска Богдановска

Сон 1, Сон 2, Сон 3

Мухамед Монџурул Хасан Тухин

Послужавници

Ѓорѓе Јовановиќ

Fame

Jana Jakimovska

Коцкасти навои

Маја Поп Трајкова

Светата геометрија на златната маска

Благојче Наумоски - Бане

Вкрстување

Еми Норис

Поп арт е како LIKE

Ангел Миов

Немир

Кјара Миола

Аmorphous сретнува структура

Наташа Милованчев (Ментор)

Имплозија

Мина Милосављевич

Снежи над лозјата

Луцијана Пистоне

Црно ни се везе

Горан Ристовски

Отпечаток на светлина

Маја Пушиќ-Чериќ

Фигура

Весна Радижиќ

Остатоци

Драгица Ристеска Димитровска

Одмор

Џорџе Рашович

Ментална проституција

Џорџе / Милијана, Вујаковиќ / Рајчиќ

Отсечени

Герардо Розато

Кукли сираци

Лефтерис Сарделис

Декорација

Тино Сотировски

Духови од месо

Георѓи Мелников

Sed nebulis andatus eram

Гир Штадхајм

Италии

Бруно Манфреди

N/A

Катерина Мандарик

Пластично сонце

Алесандро Маџорно

Слобода на мислата

Самуеле Моло

Однатре нанадвор

Соња Луциен

Внатрешни траги

Ана Лазаревска

Сива книга

Ленка Лукачовичова

Повторување

Каролина Кубик

Бела маса

Каролин Кос

Филтер

Маја Кировска

Напуштајќи го Париз

Даниел Жолмес

Меморија 1, Меморија 2

Маја Јаќимовска

Космичка фуга

Душица Степаноска

Југословенка

Верица Стојанович

Креативна реанимација

Катерина Теодорова / Марта Мојсова / Спин

Пејзажи

Емилија и Стојче Тоциновски

Сите бои на есента

Ана Ивановска

Моден триптих

Нела Тодоровска

Линија-акт

Стефанија Ивановска

Ние, што сме месо

Лука Јовино

Apolide

Марија Илич

Селски пејзажи

Наида Гициќ

Сонот на Ана Ли

Марциа Ветрано

Гарванот

Тајлан Ѓувенили

Домашна природа

Серчан Гандогар

Улица

Федерика Џизана

Тишината замрзнува

Ларс Вилхелмсен

Ceci n’est pas un “canva”

Флавио Фасио

Не гледај во мене

Марта Феро

О2

Абас Фердоси

Модерната комедија

Антонела Воинов

Деконструкција

Тијана Захирович

Растопен град

Далија Зипер

Прекинат пејзаж

Франческо Фалаче

Калеидоскоп

Maja Џеповска

Етновизија

Mелани Димитровска

Исконски визии

Назарено Де Сантис

Linescapes

Лазар Дарковски

Ненасловена

Лука Даниеле Пелизари

Чекање

Федерик Д'Антони

The Songlines Zero

Кончета Куриело

Цврстите верници

Јелица Чулафиќ

Суперѕвезди: Митови и икони

Џерландо Коломбо

Последици

Ивана Чалоска

Не ја напуштај собата

Марина Булавина

Кафе емоција

Драганчо Божинов

Пролетен маченик

Дијана Богдановска

Транзиција

Владимир Благојевиќ

Déjà vu

Лаура Бјанко

Над облаците

Искра Беличанска

Ненасловена

Санти Балачандран

Комичен накит

Иванка Апостолова

По моја вина, моја голема вина

Алберто Антонио Фореста

Meчтаења

Ленче Андонова

EuphoriArt

Џанфранко Анастаси

Млечно освежување

Раул Аморос

Свесен

Даниела Албанезе

Паноптикон

Сашо Ацковски