Работилници

Продукција на музички видео спот

5-7 јуни | 10:00-20:00

Paratissima Skopje 2017/ HyperspaceS / STUDIO BAIKA / MKC Три дневна работилница/креативен курс за продукција на музички видео спот кој ќе се промовира на музичкиот фестивал Здраво Млади, 10 јуни, МКЦ. Јавен конкурс за сите заинтересирани, со фокус на студентите од уметности и дизајн. 1. Селекција на најдобрите портфолија и формирање  на група од 8