Dream Catchers

Инсталација, Накит и модни додатоци, Рачни изработки

Категорија

2016

Година

37x40 cм; 45x45cм; 35x40 cм

Димензии

Перници и ташни изработени со техника филц. Накит изработен во комбинирана техника: Филцани топчиња комбинирани со дрвени, текстилни, метални и керамички елементи. Табуретка со тапацир од филц.

Шадија
Дервишевиќ

Скопје, Македонија