Epoxcity

Накит и модни додатоци

Категорија

2016

Година

Димензии

Под брендотEpoxcityнастапуваат група дизајнери на накит кои во изработката на својот накит ја користат епоксидната смола како основен елемент, комбиниран со други различни материјали (пoлимерна глина, дрво, медијапан). „Epoxcityна публиката ќе ѝ понуди необичен и уникатен накит, создаден да ги задоволи најраскошните и највозбудливи идеи на љубителите на модата и дизајнот. 

Epoxcity

Штип, Македонија