Farina’s Handmade

Накит и модни додатоци

Категорија

2015

Година

Димензии

Рачно изработен накит од глинамол, насликан со акрилни бои со премаз од епоксидна смола. Торбите се рачно шиени и се изработени од памучно платно кое рачно е насликано, во комбинација со кожа, метални и други додатоци.

Марина
Јоноска

Струга, Македонија