ПОБЕДНИЦИТЕ НА ОТВОРЕНИОТ ПОВИК: fx3x

Селектираните автори на fx3x натпреварот за графички дизајн на апликација на маица и графички дизајн за апликација на транспортно комбе Mercedes-Benz Sprinter се.

 

Од страна на fx3x

Ана Рафаиловска

Томислав Акимовски

Од страна на паратисима тимот:

Ема Ошавков

 

Им благодариме на сите останати учесници, дизајните на сите апликанти ќе се најдат скоро на нашата веб страна.