Исплетени решенија

Моден дизајн

Категорија

2006

Година

Димензии

Колекцијата содржи модни аксесоари кои се направени од плетка и ни претставува еден необичен метод на плетење кој е поврзан и со други материјали. Видлива е инспирацијата од индустрискиот стил поради користените материјали, како што се, сребрените материјали, метални парчиња, проѕирни туби додека во позадина се гледа плетката. Овие рачно изработени продукти се конекција помеѓу традицијата и футуризмот.

Катерина
Микрут

Скопје, Македонија