Моќта на забавата

Инсталација, Фотографија

Категорија

2013

Година

3/ 5x70x50 см

Димензии

Во чест на Дејвид Фостер Волас

„Тоа е клучот на модерниот живот. Ако си имун на досадата, нема нешто кое не би го постигнал.“

(Бледиот крал)

Самуеле
Моло

Торино, Италија