Немир

Цртеж и Слика

Категорија

2013

Година

40x50 cм

Димензии

Идејата произлезе од мојата желба да ги пренесам физичката болка и анксиозноста на платно. Го чекав тој момент и пробав да создавам кога не се чувствував добро. Резултатот кој го добив беше целосно ослободување од проблемите – сега веќе, затворени во платното.

Кјара
Миола

Торино, Италија