Пејзажи

Цртеж и слика

Категорија

2015

Година

20х60 см

Димензии

Сликите се насликани со акрил на платно. Осум слики чија инспирација беше природата. Во секое од уметничките дела има дел од душата на уметникот. За нашата уметност, ние велиме: „Благословени сме што ја делиме истата страст за сликање и сега сме уште повозбудени отколку кога започнавме со сликање.“ Нашата работа стана похрабра, пошарена и се надеваме попријатна за гледачот. Од сите наши дела, по цена за едно добивате две.

Емилија и Стојче
Тоциновски

Скопје, Македонија