Писмо до себе

Цртеж и слика

Категорија

2016

Година

4/ 50x39 см; 51x60 см

Димензии

Моменти на ослободување, одлучност, нова мисла, будење и разговор со самиот себе. Сите овие чувства, преку една игра со самиот себе, се реализирани преку слики. На мене како креатор на овие слики ми останува да верувам дека ќе Ве инспирираат да се разоткриете себеси и Вашите емоции.

Маја
Андонова Јокич

Скопје, Македонија