Silver 999

Рачни изработки

Категорија

2016

Година

Димензии

Филигран е деликатен начин на изработка на накит и детали на метал, најчесто сребро и злато. Оваа техника ми дозволува да ги спојам истокот и западот во едно, да ја претопам филозофијата и уметноста во фини детали од сребро.

Anja
Moon

Кавадарци, Македонија