Zig – zag (Тhe wave), Птици, Puzzles 2

Накит и модни додатоци

Категорија

2016

Година

Димензии

Овде се претставени три посебни колекции на накит: „Zig – zag“ (The Wave), „Птици“ и „Puzzle 2“.

Овие колекции се инспирирани главно од природата, но и животот, а се преточени во брошеви и ланчиња со современ дизајн. Употребени се природни материјали а изработени се во филигранска техника и (експериментална) рачна изработка на дрво во комбинација со дрвени боици.

Илина
Поповска

Скопје, Македонија